Arab-félsziget

Doha - Luxus városlátogatás a lenyűgöző arab kultúra hangulatában

Doha - Luxus városlátogatás a lenyűgöző arab kultúra hangulatában

Sivatag és felhőkarcolók, hagyomány és modern luxuskörnyezet, kalandtúrák és klasszikus városnézés - mindez egy helyen, csodálatos környezetben, Qatar fővárosában, Dohában. Az arab kultúra fellegvára, annyi, amennyit beleteszel, sivatagi szafaritól a luxusmárkákat kínáló bevásárlóközpontokig számtalan kaland vár rád a Doha városlátogatás során!Merülj el a kecsesen ringatózó hajók látványában a gyönyörű kikötőben, vagy vesd bele magad a hagyományos arab piac, a ″souk″ varázslatos világába, kóstold meg a legfinomabb helyi specialitásokat, vagy ismerd meg a lenyűgöző arab kultúrát a Katara kulturális negyedben! Akárhogy is döntesz a programokat illetően, egy biztos Doha, az ötcsillagos luxusszállodák és az ötcsillagos Qatar Airways garantáltan elvarázsol!

Részletek >

All inclusive élmények az Arab Emirátusokban

All inclusive élmények az Arab Emirátusokban

Amikor az Emirátusokról beszélünk, elsőre valószínűleg mindenkinek Dubai impulzív és exkluzív világa jut eszébe, pedig a régió ennél sokkal több és színesebb képet kínál magáról, ha elhagyjuk a nyüzsgő metropoliszt. Ha egy nemcsak exkluzív, de igazán különleges élményre vágyik miközben felfedezi az Arab Emirátusok magával ragadó és varázslatos világát, akkor az alábbi 2 úticél biztos szerepel majd a bakancslistán: Ras Al Khaimah és Fujairah emirátusa.

Részletek >

Dubai. A legek városa.

Dubai. A legek városa.

Dubai az Emirátusok kereskedelmi és turisztikai központja és legismertebb városa, nem véletlenül, hiszen nyüzsgő élet, luxusszállodák, kedves régi épületek és rengeteg vásárlási lehetőség várja az idelátogatókat!

Részletek >

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu